Undervisning


Har I lyst til at være sammen i et nyt kreativt rum? Har I udviklet en ny strategi, der skal visualiseres? Kunne I tænke jer et pusterum med et praktisk forløb, hvor hånd og ånd finder sammen på ny? Trænger den anden hjernehalvdel til at blive stimuleret?

Vi tilbyder workshops i praktisk anvendt kunst, der kan styrke og udvikle medarbejdernes kreativitet og samarbejdsevne. Vi tilrettelægger forløbet på halve eller hele dage – 3 til 6 timer, og vi målretter kurset specielt til Jeres medarbejdere og virksomhedens behov.

IDÉGRUNDLAG:
Aktiviteter der styrker evnen til at vælge, præcisere, samarbejde og udtrykke sig visuelt samt udvider medarbejdernes forståelse for billedkunst som medie. Visualisering af kerneværdier i virksomheden.

FORUDSÆTNINGER:
Der kræves ingen forkundskaber. Alle kan være med.

FORLØBET:
Vi starter med en kort introduktion, hvor vi fortæller om vores arbejde som billedkunstnere evt. med forevisning af et aktuelt maleri, skitse eller lignende. Dagens opgave præsenteres. Introduktion til materialer og redskaber. Deltagerne igangsættes samlet, hvorefter vi individuelt sikrer at alle er kommet godt i gang. Derefter arbejdende værksted, ideer og muligheder. Samling, præsentation og evaluering.

UNDERVISERE:
Tine Jakobsen (1961) Billedkunstner.

Hanne Ravn Hermansen (1961) Billedkunstner.

 

Copyright © Hanne Ravn Hermansen